Akkrum.net

De inschrijving voor het Spikerslaan op vrijdag 24 juni 2022 is met ingang van woensdag 1 juni geopend. Teams kunnen zich tot 17 juni aanstaande weer opgeven voor de jaarlijkse krachtmeting tijdens de Akkrumer Merke. Met een hamer moeten drie spelers van elk team bij toerbeurt een lange spijker in zo weinig mogelijk klappen in een boomstam slaan. Het tweede team van Bjinstap won tijdens de laatstgehouden editie in 2019 bij de heren. Het team Spijkerhard streek toen in de damesklasse met de hoogste eer.

De grote belangstelling voor het Spikerslaan heeft de organiserende Stichting Akkrum-Nes Centraal (ANC), die met de Merke Kommissie samenwerkt, genoodzaakt om een maximum aantal teams in te stellen. Zowel voor de dames als de heren geldt die beperking. ,,Zorg voor een tijdige opgave, want vol is vol’’, aldus Sietze Eelsingh van ANC. Andere jaren doen zo rond de 150 teams mee. Met fans en publiek is de feesttent bij de aanvang van de wedstrijd om 19.00 uur al behoorlijk vol.

Het deelnamegeld bedraagt € 20,00 per team. Opgave kan alleen met het formulier op deze link, dat tegelijk met het inschrijfgeld uiterlijk vrijdag 17 juni bij Bakker Boonstra mag worden ingeleverd. Bij het inleveren van het formulier en het betalen van het deelnamegeld ontvangen de teams drie vrijkaarten voor de deelnemers voor toegang tot de feesttent.

- Download het inschrijfformulier op deze link.

Foto's: ANC/Merke Kommissie

Het team Spijkerhard streek in 2019 in de damesklasse met de hoogste eer.2019 Akkrum Merke Spikerslaan winnaar dames

Nog geen reacties.

(advertentie)