Akkrum.net

De kersteditie van Hakkrum, ,,het hardste feestje met harde beukers’’, had na afloop alleen maar dik tevreden mensen. Zowel bezoekers als organisatie waren meer dan tevreden over het evenement, dat voor de tweede keer in het onderkomen van jongerenorganisatie STAJ in Akkrum werd gehouden.

,,Het was gezellig, we hadden een mooie lichtshow, een geweldig stukje muziek en de mensen waren vol energie’’, vertelt Jochem Kalsbeek, die als deejay Litmarsitte een deel van de avond draaide. Dirk van Duijn alias deejay KR1D en Bas Westendorp (Omistettu) waren ook van de partij. Boemerij DJ Squad met Herman Gaarman, Menno Boerhof en Johan Petter lieten hun favoriete hits horen. Deejay Djurre de Jong (12) draaide als eerste.

Ondanks de korte voorbereidingstijd kwamen op de Kersteditie meer mensen dan de vorige keer. Kalsbeek: ,,We wilden dit jaar nog graag een editie van Hakkrum organiseren en dit was voor ons de enige geschikte datum. Het was laat besloten, waardoor de voorverkoop wat minder ging. Uiteindelijk zijn er op de laatste dag nog een hoop mensen geweest die een kaartje hebben gehaald. Dit resulteerde in meer bezoekers dan de vorige editie, dus dat was super.’’

Foto's: Hakkrum

Nog geen reacties.

(advertentie)