Akkrum.net

De kunstkuierroute Slach troch Akkrum heeft met 63 aanmeldingen al een flink aantal deelnemers. De inschrijvingstermijn sluit komende zondag. Onder de inschrijvers bevinden zich acht kinderen. Ze krijgen tot 20 februari de tijd om hun kunstwerk in te leveren. Een deskundige jury beslist uiteindelijk aan wie de 39 plekken langs de kunstroute door Akkrum worden vergeven.

De kandidaten voor de vijfde Slach troch Akkrum zijn voornamelijk kunstschilders en tekenaars. Ook fotografen en twee keramisten doen mee. Zelfs een hoedenmaker is van de partij. Onder de 63 aanmelders voor Slach 2022-2023 bevinden zich 23 "oudgedienden", die nu ook al aan de kunstwandelroute meedoen.

Het deelnemersveld belooft volgens commissielid Mello Sevinga ,,een gevarieerd tableau’’ voor de beoordelingscommissie, die uit galeriehoudster Anje Wester en kunstschilders Marije Bouman
en Gosse Koopmans bestaat. Zij beoordelen de foto's op originaliteit, creativiteit en of ze passend zijn binnen het thema "Kleurrijk".

De deelnemers hebben tot 20 februari 2022 de tijd om van hun kunstwerk een kwalitatief goede foto in te leveren bij commissielid Bert Wedman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Foto: Noordoost.nl

Nog geen reacties.

(advertentie)