Akkrum.net

Het aantal parkeerplaatsen bij de huisartsenpraktijk in Akkrum wordt met zes uitgebreid. Christian Mollenbeek en André Grootveld van Thomassen Akkrum hebben ongeveer een week nodig, maar vanwege de vorst wordt dat even langer dan gepland. De nieuwe plekken komen naast de bestaande parkeervakken aan de Leppedijk en dragen bij aan een oplossing in de parkeerproblematiek rond Mienskipssintrum Leppehiem

Achter het nieuwe parkeerterreintje komt ook een smal tegelpad dat op het bestaande trottoir naar de praktijk en ook zorgcentrum Leppehiem aansluit.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Het aantal parkeerplaatsen bij de huisartsenpraktijk in Akkrum wordt met zes uitgebreid. Christian Mollenbeek (achteraan) en André Grootveld van Thomassen Akkrum hebben ongeveer een week nodig, maar vanwege de vorst wordt dat even langer dan gepland. De nieuwe plekken komen naast de bestaande parkeervakken aan de Leppedijk.Achter het nieuwe parkeerterreintje komt ook een smal tegelpad dat op het bestaande trottoir naar de praktijk en ook zorgcentrum Leppehiem aansluit.

Nog geen reacties.

(advertentie)