Akkrum.net

Honderden mensen namen zaterdag 3 juni 2023 een kijkje op de open dag van Zorgboerderij De Meezinger aan de Goatum in Grou. De deelnemers aan de dagbesteding, die op de melkveehouderij wordt gegeven, lieten niet zoinder trots aan hun naasten zien waar zij ‘werken’. Ook kwamen er mensen met een specifieke zorg gerelateerde vraag, collega- zorgverleners, buren, vrienden en inwoners uit de omliggende dorpen.

In de ochtend stonden er rijen voor de koffie en koek. De bezoekers konden intussen genieten van muziek en het zonnetje. De kinderen vermaakten zich op het springkussen, speelden op de zandbult, lieten zich schminken en maakten graspoppetjes. Ook de dieren op de boerderij kregen veel bekijks, in de beleeftuin werd ‘beleefd’ en de deelnemers van de zorgboerderij hebben met trots hun eigen gemaakte spulletjes verkocht.

Eelco en Marlou Entzinger waren na afloop heel tevreden over het verloop van de open dag: ‘We hebben echt een visitekaartje af kunnen geven voor de zorg- en agrarische sector! Al die blije gezichten, dat is waar we het voor doen!’’.

Foto’s: De Meezinger

230603 Nes zorgboerderijDeMeezinger3230603 Nes zorgboerderijDeMeezinger4230603 Nes zorgboerderijDeMeezinger5

 

Nog geen reacties.

(advertentie)