Akkrum.net

Het Hymphamp Theater speelt zaterdag 20 januari 2024 de Friestalige cabaretvoorstelling ‘Op Portret’ in de sporthal van Akkrum. In deze voorstelling laten Jelmar Hoekstra en Fokke Plantinga bijzondere en aparte personages de revue passeren en spelen ze herkenbare en komische scènes uit het dagelijks leven.

‘Op Portret’ neemt de bezoekers mee naar de Pakes en Beppes van vroeger, de import-Fries uit het Gooi en de echte vogeltjesman. Samen met de muzikanten Paul Siemensma en Geert Nauta brengen Jelmar en Fokke een programma over de wondere wereld van de ‘gewone’ mensen met prachtige liederen en hilarische scènes.

Het bestuur van Dreamteater Akkrum is na het succes van het iepenloftspul De Heksen blij dat ze ook de komende maanden weer ,,in moai programma'' hebben kunnen samenstellen. ,,Hymphamp spilet al in pear jier mei súkses rûnom yn Fryslân. De resinsjes binne hiel goed en it publyk skuorret har de bûsen soms út fan it laitsjen. Dus we binne bliid dat Hymphamp no ek nei Akkrum ta komt.”

Foto: Hymphamp Theater

Nog geen reacties.

(advertentie)