Akkrum.net

Bewegingspraktijk Switch in Akkrum organiseert zondag 12 mei 2024 een gezondheidsmarkt. Verschillende standhouders, die in gezondheid en welzijn zijn gespecialiseerd, zijn in het gebouw aan De Parse 1 te vinden. De markt wordt gehouden in het kader van de week ‘Akkrum-Nes Bloeit’.

Op de markt zijn verschillende standhouders aanwezig, die gespecialiseerd zijn in gezondheid en welzijn, waarbij alles in het teken van  ''positieve gezondheid''  staat. Mensen die benieuwd naar hun eigen gezondheid of willen ontdekken welke aspecten in het leven de gezondheid kunnen bevorderen, zijn van harte welkom.

Professionals staan klaar om alle vragen te beantwoorden en bieden diverse metingen aan om de gezondheid van bezoekers te bepalen. Ze kunnen leren hoe gezondheidstools kunnen worden gebruikt om vervolgens een start te maken met het bevorderen van de gezondheid. Ook is er de mogelijkheid gratis de fitnesszaal van Switch uitproberen. De standhouders geven informatie over voeding, sporten met een beperking en logopedie. Ook kunnen ze een korte shiatsu-behandeling (drukpuntmassage) ervaren.

Als kers op de taart mag iedereen gezellig langskomen voor een kopje koffie. Op deze dag krijgen de memmen een gratis potje geluk cadeau!

Foto: Wergea Bloeit/Tryntsje Yntema

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)