Akkrum.net

Tijdens Akkrum-Nes Bloeit wordt een unieke overnachtingservaring georganiseerd die niemand wil missen. Op vrijdagavond 17 mei 2024 om 20.00 uur vertrekt een groep deelnemers vanaf de Brede School in Akkrum om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen en in een andere wereld te stappen.

Met klimaatneutraal vervoer gaat de groep richting De Lytse Deelen, een uitgestrekt weiland bij boerderij De Nije Mieden, net voorbij Aldeboarn. Temidden van het rustgevende landschap wacht een speciale ervaring op hen.

De avond begint met een traditionele Hatha Yoga-les, geleid door ervaren instructeurs. De les omvat ademhalingsoefeningen, de dynamische bewegingen van de zonnegroet en klassieke yogahoudingen, gevolgd door een diepgaande eindontspanning. Deze les is geschikt voor alle niveaus, dus iedereen kan meedoen!

Daarna gaat iedereen overnachten in meegebrachte tentjes midden in het weiland. Ontwaak bij de opkomende zon, terwijl weidevogels de dag begroeten en mistflarden een sprookjesachtige sfeer creëren.

Voor deze bijzondere ervaring heb je niet veel nodig. Een tentje, slaapzak, yogamat en eventueel een meditatiekussen of bolster zijn voldoende. De rest wordt verzorgd, inclusief ontbijt en enkele verrassingen die de nacht nog memorabeler zullen maken.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke manier om Akkrum-Nes Bloeit te ervaren, meld je dan snel aan voor deze betoverende overnachting in De Lytse Deelen. Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij om deze unieke kans niet te missen!

Foto's: Janna van der Meer

240517 Bloeiweek DeNijeMieden slapeninhetweiland240518 Akkrum Bloeiweek DeNijeMieden slapeninhetweiland3

Nog geen reacties.

(advertentie)