Akkrum.net

De muziekgroep MUS uit Stiens speelt en zingt zondag 28 augustus 2022 internationale folkmuziek in de Lantearne Tún in Akkrum. ,,Fijne muziek om heerlijk bij weg te dromen in de prachtige tuin’’, aldus de organiserende Protestantse Gemeente Akkrum en Doarpskeamer ED.

De naam van de folkgroep is voluit Muziek Uit Stiens (MUS). De vier leden ervan brengen traditionele volksmuziek, die van generatie op generatie wordt overgedragen. Vaak zijn de makers van de muziek niet bekend. MUS speelt deze middag in Akkrum voornamelijk ballads, onder andere uit Ierland, Engeland, Schotland, Nederland en zelfs Amerika en Australië.

MUS bestaat uit; Nanda Kuijper (basklavier en zang), Arend Jan Faber (keyboard), Annemiek Zijlstra (zang, gitaar, fluit en percussie) en Freek Span (zang, gitaar, banjo en trekzak).

  • Aanvang 15.30 tot circa 16.45 uur
  • Lantearne Tún, Boerestege 1 in Akkrum.

In de pauze is er koffie, thee en fris en is er gelegenheid een wandeling door de tuin te maken. Bij slecht weer is de bijeenkomst in zalencentrum De Lantearne met uitzicht op de tuin. De entree is vrij, maar een gift is altijd welkom.  

Foto: PKN Akkrum

Nog geen reacties.

(advertentie)