Akkrum.net

Ruim zeventig zangers, zangeressen en muzikanten waren dinsdagavond 14 mei 2024 op de allereerste repetitie van de Akkrumer koren van Akkrum Sjongt! De tent stroomde vol met enthousiaste "sjongers". De bijeenkomst luidde het begin in van een groots muzikaal optreden op de slotdag van Akkrum-Nes Bloeit, op zaterdag 18 mei 2024.

Onder begeleiding werden de twee nummers 'Multicolor' van Son Mieux en 'One Day' van Koolulam (in de versie van het Greater Miami Jewish Federation), gerepeteerd.

De volgende repetitie staat gepland voor vrijdag 17 mei 2024 , waarbij de koren opnieuw zullen oefenen om de nummers goed voor te bereiden voor het optreden op zaterdag.

Op de slotdag van Akkrum-Nes Bloeit zullen deze nummers, met live muzikale begeleiding, ten gehore worden gebracht. Iedereen is van harte welkom om vanaf 16.00 uur bij de tent te komen luisteren naar deze bijzondere uitvoering.

Foto's: Bloeiweek Akkrum-Nes

Van achter de microfoon geeft Angelique Tuinman de zangers en zangeressen instructies.240514 Akkrum Bloeiweek koorAkkrumSJongt 3240514 Akkrum Bloeiweek koorAkkrumSJongt 4

240514 Akkrum Bloeiweek koorAkkrumSJongt 4

Nog geen reacties.

(advertentie)