Akkrum.net

,,Een beetje liefde’’ vanuit Doarpskeamer Akkrum op Valentijnsdag 14 februari 2023. Rondom deze bijzondere dag organiseren vrijwilligers een speciale activiteit. Dorpsbewoners die wel een hartverwarmertje kunnen gebruiken, ontvangen die dag een kleine verrassing.

Tijdens de inloopochtenden van Doarpskeamer Akkrum op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend (altijd van 10.00 tot 12.00 uur) en ook door vrijwilligers thuis zijn er de afgelopen weken kleine cadeautjes gemaakt zoals lieve kaartjes, vilten hartjes, bloemetjes van papier, gehaakte hartjes. Alle cadeautjes zijn ingepakt en van een kaartje met liefdevolle tekst voorzien.

De thuiszorgorganisaties van Buurtzorg Akkrum, Het Friese Land en Mienskipssintrum Leppehiem in Akkrum/Nes zijn benaderd. In de week van 14 februari 2023 zullen de medewerkers al hun cliënten, die wel een beetje liefde kunnen gebruiken, met een Valentijncadeautje verrassen.

Op de foto: Ina Sterkenburg, die het project organiseerde, met een mand vol met de Valentijncadeautjes.

Foto's: Doarpskeamer Akkrum

Op de foto: Ina Sterkenburg, die het project organiseerde, met een mand vol met de Valentijncadeautjes. 230207 Akkrum Doarpskeamer Valentijnsdag