Akkrum.net

Het warme weer lokt veel mensen naar het water. In Akkrum en Nes hoeft de jeugd niet ver te lopen voor een geschikte zwemplek. Overal langs de oude en nieuwe tracé van De Boarn kunnen ze probleemloos in het water plonsen. Op de foto boven doen zeven jongens een bommetje op de plek van het Fries kampioenschap Slingeraap een bommetje.

De jongens en meiden van de Folkert Kuipersstrjitte (foto onder) hadden er een kano en grote zwemband bij. Een paar waren bij pake op bezoek en vermaakten zich met de andere kinderen opperbest. ,,It wetter is noch wol kâld, hear’’, liet een van hen weten.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Bommetjes in De BoarnHet warme weer lokt veel mensen naar het water. In Akkrum en Nes hoeft de jeugd niet ver te lopen voor een geschikte zwemplek. Overal langs de oude en nieuwe tracé van De Boarn kunnen ze probleemloos in het water plonsen. Zeven jongens doen een bommetje op de plek van het Fries kampioenschap Slingeraap een bommetje. De jongens en meiden van de Folkert Kuipersstrjitte (foto) hadden er een kano en grote zwemband bij. Een paar waren bij pake op bezoek en vermaakten zich met de andere kinderen opperbest. ,,It wetter is noch wol kâld, hear’’, liet een van hen weten.