Akkrum.net

De leerlingen van zangschool Sing Friesland in Akkrum geven op zaterdag 14 oktober 2023 in de Utingeradeelhal te Akkrum een gezamenlijk optreden. Met hun eigen Sing In-band treden ze voor  - naar verwachting - zo’n 350 man publiek op.

De allerkleinste zangleerlingen beginnen de voorstelling met liedjes van onder andere de Nederlands-Belgische meidengroep K3 en de kinderkoor van de Nederlandse omroep BNNVARA Kinderen voor kinderen. Na de pauze gaan de rest van de leerlingen live met de Sing Friesland-band. 

De organiserende zanglerares Annerike verwacht en groot spektakel De zangcoaches zingen ook live met de band. Liedjes als This is the life, Long blond animal, Don’t stop believing en Pieces of my heart komen deze avond allemaal voorbij.

Bezoekers mogen lekker dansen en een drankje kopen in het café van de sporthal. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij bakker Boonstra te Akkrum of aan de deur tegen contante betaling en kosten € 12,50 voor volwassen en € 7,50 voor kinderen onder de 12 jaar.

De voorstelling begint met 19.00 uur en de deuren gaan 18.30 uur open.

Foto's: Sing Friesland

Nog geen reacties.

(advertentie)