Akkrum.net

Welkom op een vernieuwd Akkrum.net. Uw lokale nieuwssite is met ingang van Oudjaarsdag 2021 in andere handen. Na bijna 23 jaar stopt grondlegger Paul Hettinga er mee. Dorpsgenoot Alex J. de Haan – journalist bij Persbureau Noordoost in Heerenveen – neemt ‘de winkel’ met ingang van vandaag officieel over.

 Het informeren van de inwoners van Akkrum en Nes blijft het belangrijkste doel van de lokale nieuwssite. Nieuws, berichten, achtergrondverhalen, sportverslagen, van alles komt straks voorbij. Alle nieuws wordt direct op Facebook en Twitter doorgezet. Lezers kunnen zich abonneren op een wekelijkse nieuwsbrief, waarin elke vrijdag alle berichten van de afgelopen week staan; mooi leesvoer voor het weekend.

 Het nieuws wordt voortaan verdeeld in actuele berichten, Lyts Nijs (klein nieuws), sport en zakelijke berichten. In de agenda komen alle evenementen, die in Akkrum en Nes worden georganiseerd. Het prikbord blijft, nieuw is de rubriek Uit de Oude Doos, die door Pier van der Heide van de stichting Akkrum Ald en Nij wordt verzorgd. En we blijven aan vernieuwing van Akkrum.net werken. Ideeën en suggesties zijn altijd welkom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Veel leesplezier gewenst!

 

Nog geen reacties.

(advertentie)