Akkrum.net

De Winterfair-club op vrijdagmiddag aan het werk in De Skuorre van Doarpskeamer Akkrum-Nes.

De tweede Winterfair van Doarpskeamer Akkrum-Nes duurt vijf dagen lang. Vanaf dinsdag 7 november tot zaterdag 11 november 2023 is de sfeervol aangeklede Skuorre elke middag geopend, op de zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. De nieuwe opzet vindt plaats op initiatief van een groep vrijwilligers, die sinds januari van dit jaar elke vrijdagmiddag bij elkaar kwam.

Net als de eendaagse Winterfair van 2022 worden ook nu zelfgemaakte cadeautjes en hebbedingetjes verkocht. Veel vrijwilligers hebben ook thuis aan de te verkopen spullen gewerkt. Het gaat om onder andere tassen, viltproducten, knuffeltjes, kerstversiering en woondecoraties.

,,Het zijn allemaal leuke cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst’’, aldus de initiatiefnemers. Ze hebben ook tweedehands artikelen verzameld, die tijdens de vijfdaagse Winterfair worden aangeboden. De opbrengst is voor Doarpskeamer Akkrum-Nes.

Workshops
Op gezette tijden worden ook workshops georganiseerd. Bezoekers kunnen daar aan meedoen. Het gaat onder andere om het maken van een krans van schapenwol. Ook op bepaalde tijden een pedicure die nagels van bezoekers een mooi kleurtje kan geven. Een gezellig cafeetje biedt de mogelijkheid om onder het genot van een drankje gezellig bij te praten.

De winterfair wordt gehouden in een sfeervol aangeklede Skuorre van de Doarpskeamer. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

  • Openingstijden:
    • Dinsdag 7 november tot en met vrijdag 10 november 2023, elke middag van 13.30 tot 17.00 uur.
    • Zaterdag 11 november van 10.00 tot 15.00 uur

Foto en illustratie: Doarpskeamer Akkrum-Nes

231029 Doarpskeamer Winterfair2023

Nog geen reacties.

(advertentie)