Akkrum.net

Een vruchtbaar jaar was 2021 voor het team van bewegingspraktijk SWITCH in Akkrum. Drie medewerkers zijn in het tweede coronajaar van een baby bevallen. De trotse ouders kwamen dinsdag naar hun werk om hun borelingen aan de collega’s te laten zien. Nouk Janne, Lasse en Jasmijn Hendrika kregen direct een sportief, groen t-shirt aangemeten met daarop de tekst “SWITCH Baby’’.

,,We zijn supertrots op de kleine SWITCH-baby’s. Ouders en kinderen doen het top. De kleintjes konden mooi even met elkaar kennismaken en wij met hen. We hopen dat ze een gezond en sportief leven tegemoet gaan, maar dat zal hier vast wel goed komen’’, zo reageerden de bijna twintig collega’s van de bewegingspraktijk.

Jasmijn Hendrik Bouma (links op de foto) is de jongste van het stel. Fitnessinstructrice Joëlle Bouma-Dijl en haar man Jacob Bouma bevielen op 8 december van hun kind. Vijf dagen eerder kwam Lasse Koopmans (rechts) op de wereld. Jildou Wink en Gerke Koopmans zijn de trotse ouders. Eerder in het jaar – op 25 juli 2021 – werd Nouk Janne Bosma geboren. De oudste van het SWITCH-trio is van leefstijlcoach Jeroen Bosma en Ingrid Overdiep.

Foto’s: SWITCH Akkrum

22011 Akkrum sportschool Switch drie baby

 

 

 

 

 

Er is één reactie:

  • Van harte gefeliciteerd allemaal. Wat een gezond werkklimaat is dat daar. Heel veel geluk, liefde en gezondheid met en voor  jullie babies.

    Gewijzigd op vrijdag, 14 januari 2022 16:05 door Alex J. de Haan.

(advertentie)