Akkrum.net

Bingomeester Klaas Zijlstra en Marieke Rorije voor een volle zaal.

Stefan Wedman is de winnaar van de hoofdprijs van de Akkrumer Merkebingo 2022, die zondagmiddag in een bomvolle feesttent werd gehouden. Samen met zijn maat Giedo Pen stormde hij naar voren om de prijs op te halen. Ook twee vrouwen, die eerder op de middag hadden gewonnen, hadden hun bingokaartje vol. De drie mochten dobbelen om de vette prijs. Stefan Wedman had het hoogste cijfer op zijn dobbelsteen en sprong samen met zijn maat een gat in de lucht.

De pas twaalfjarige Stefan Wedman reageerde dolenthousiast. Zo'n grote prijs had hij vlak na zijn verjaardag op 23 juni niet verwacht. Helemaal toen hij hoorde dat de reisbestemming Valencia was. Een bezoek aan het voetbalstadion gaat dan zeker plaatsvinden. Hij wil proberen om met het hele gezin te gaan. ,,Hij is door het dolle heen'', aldus vader Hendrik Wedman.

Bingomeester Klaas Zijlstra en zijn assistente Marieke Rorije, die als voorzitter van de Merkecommissie het hele feestweekend in goede banen leidde, deden hun werk vlotjes. Twee ronden en een superronde waren voor deelnemers soms nog best pittig. De bingoboekjes gingen vlot van de hand. De prijzen werden beschikbaar door de middenstanders uit Akkrum. Niet alleen lekkere maar ook nuttige, zoals een fitnesabonnement van drie maanden.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Stefan Wedman (midden) neemt de hoofdprijs in ontvangst uit handen van Klaas Zijlstra. Zijn vriendje Giedo Pen ging mee en kijkt enthousiast toe,220626 Akkrum Merkebingo winnaar StefanWedman GiedoPen KlaasZijlstra 1000

 

220626 Akkrum Merkebingo gezin 1000220626 Akkrum Merkebingo kaartjes geldinemmer 1000

 

220626 Akkrum Merkebingo kaartjes invullen 1000

 

220626 Akkrum Merkebingo kaartjes winnaar KlaasZijlstra MariekeRorije 1000

 

220626 Akkrum Merkebingo oudjes 1000

 

Nog geen reacties.

(advertentie)