Akkrum.net

Alle inwoners van Akkrum-Nes en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij de start van de Bloeiweek, die zondag 12 mei 2024 om 12.00 uur in de tent bij de spoorbrug plaatsvindt. Wethouder Gerrie Rozema van de gemeente Heerenveen en Bouwe de Boer luiden de week vol met activiteiten officieel in. De organisatie van Akkrum-Nes Bloeit nodigt iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tegelijkertijd wordt de Griene Kuier officieel geopend, een wandelroute langs 'groene parels in Akkrum', zoals de wooncomplex Coopersburg en Welgelegen. Kees Middendorp zal meer vertellen over deze route en wat haar zo bijzonder maakt.

Naast de onthulling van het weekprogramma, wordt er bekend gemaakt hoe deelname aan activiteiten kan bijdragen aan groene, lokale dorpsprojecten.

Na de officiële opening kan iedereen genieten van een optreden van zangeres Tanne Wijbenga in de tent. En voor de liefhebbers ligt er direct daarna een prachtige gelegenheid klaar om de Griene Kuier te starten, een bezoek te brengen aan de gezondheidsmarkt bij Switch of gezellig mee te fietsen met de lente gezinsfietstocht!

Vanaf het startmoment van de Bloeiweek zijn er volop activiteiten in het dorp, dus kom en doe mee aan dit bloeiende evenement!

Foto's: Wergea Bloeit 2023/Tryntsje Yntema

Nog geen reacties.

(advertentie)