Akkrum.net

Voor de eerste keer organiseert de Protestantse Gemeente Akkrum een avond speciaal voor vrouwen. De bijeenkomst op zaterdagavond 18 november 2023 is voor iedereen vrij toegankelijk. Bezoekers kunnen meedoen aan workshops, met elkaar praten, nieuwe contacten en ideeën opdoen of gewoon bij elkaar zijn. De Vrouwenspecial, zoals het evenement wordt genoemd, wordt in De Lantearne in Akkrum gehouden.

De Vrouwenspecial wordt een laagdrempelige, gezellige avond met muziek, workshops en presentaties, vertelt Gepke Wielinga, een van de initiatiefneemsters. ,,We hebben gratis hapjes en drankjes, gratis workshops. We willen graag elke vrouw uit Akkrum en Nes een gezellige avond laten beleven. Gelovig of niet, het maakt niet uit: een avond voor iedereen, er zit altijd een workshop tussen die aanspreekt.’’

Bezoekers kunnen twee van de vier workshops volgen. De avond wordt met een gezamenlijke creatieve activiteit afgesloten. Bezoekers krijgen na afloop een goodiebag mee naar huis; verschillende ondernemers hebben een aardigheidje of kortingskaarten geschonken.

Aan de avond doen verschillende standhouders mee. Het gaat om boerderijwinkel ‘t Griente Hofke uit Akkrum, Vlechtjes en Bretels uit Nes (H), Atelier Zigzag uit Aldeboarn, 't Heerenhuys dameskleding uit Akkrum, boekwinkel De Brug en De Pottenkist uit Heerenveen.

Foto: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Nog geen reacties.

(advertentie)