Akkrum.net

De vaste gezichten van Bliksem!8491 in Akkrum bereiden zich voor op de verhuizing. Van links naar rechts zijn dat Kathrien Zijlstra, Linda de Jong, Alina Meina en eigenaresse Jetske van 't Blik.

De relatiegeschenkenwinkel Bliksem!8491 in Akkrum gaat in het nieuwe jaar alleen online verder. Het pand wordt ingericht als kantoor voor zzp’ers, die er een werkplek kunnen huren. De productie van de relatiegeschenken verhuist naar Heerenveen, waar het zusterbedrijf “Bliksem! See the difference” is gevestigd. De vier medewerkers gaan mee.

Maximaal zo’n twaalf werkplekken worden straks in het pand aan de Buorren gerealiseerd. Zzp’ers kunnen voor een half jaar een werkplek huren. Die periode kan eventueel worden verlengd. Initiatiefneemster Jetske van ‘t Blik mikt op een ,, een vaste club enthousiaste ondernemers , die – wanneer het hen uitkomt – 24/7 van de ruimte gebruik kunnen maken. Ze kunnen elkaar inspireren, samenwerken, kennis opdoen, netwerk opbouwen en bovenal plezier hebben’’.

Na ruim tien jaar Akkrum wordt het aanbieden en de productie van relatiegeschenken onder de naam Team Bliksem! in Heerenveen voortgezet. Het borduren, bedrukken, graveren, printen en beletteren wordt vanaf de jaarwisseling op de locatie aan de Venus 10 in Heerenveen gedaan. ,,Als team vinden we het erg jammer dat we binnenkort niet meer in de winkelstraat van Akkrum zijn gevestigd, maar we kijken er naar uit om samen met de collega’s in Heerenveen vanuit één locatie te werken. Voordeel is dat we bestellingen nóg sneller kunnen uitvoeren.’’

Foto: Hidde Hendriks

Nog geen reacties.

(advertentie)