Akkrum.net

Speciaal voor de jonge kinderen komt de Magic Christmas Show naar Akkrum. Op woensdag 28 december 2022 wordt deze kerstvoorstelling in de Utingeradeelhal opgevoerd.. Het gaat om tweemaal dezelfde voorstelling, die ‘s middags wordt gehouden. De eerste voorstelling is om 14.00 uur, de tweede om 16.00 uur. De verwachte duur van een voorstelling is ongeveer een uur.

Het gaat om een typisch kerstprogramma, met een schitterend kerstdecor, aldus de organiserende stichting Akkrum-Nes Centraal. De doelgroep zijn de jongere kinderen van circa 2 jaar tot en met 10 jaar oud.

Showman Jori Veldhuizen presenteert een magische kerstvoorstelling, die geen kind wil missen, aldus de aankondiging. De Magic Christmas Show verandert de sporthal van Akkrum in een volledig theater met daarin een schitterend kerstdecor en een enorme kerstboom. ,,De magie komt tot leven, kerstballen vliegen door de lucht en zelfs de piek zweeft naar de kerstboom. Zal het de Showman samen met de kinderen lukken de kerstboom volledig te versieren?’’

Geen "Sander and Friends"

Kerstcircus Sander en Friends komt dit jaar niet naar Akkrum. Het programma van de circusartiesten zal al te vol. Nu dus weer iets geheel anders. Een voorproefje is te zien op www.showman.nl/kerstvoorstelling.

De organisatie is in handen van de stichting Akkrum-Nes Centraal in samenwerking met de sport- en activiteitenhal en het sportcafé. Een kaartje kost € 5,- per persoon. Dit geldt zowel voor de kinderen als voor hun begeleiders. ,,We willen de entreeprijs bewust laag houden nu het leven momenteel voor een ieder al duur genoeg is.’’ Dank zij de financiële steun van de vele Vrienden van Akkrum-Nes Centraal is dat gelukt.

De verkoop van kaarten start op maandag 12 december 2022 bij Echte Bakker Boonstra in Akkrum. Daar kan ook het voorkeurstijdstip van de voorstelling worden gekozen. ,,We hopen en verwachten weer veel jonge kinderen een plezier te doen met deze speciale kerstactiviteit’’, aldus de organisatoren.

Illustraties: Magic Christmas Show

Nog geen reacties.

(advertentie)