Akkrum.net

Van links naar rechts: Bas Westendorp, Dirk van Duijn en Jochem van Kalsbeek tijdens hun optreden in Sans Souci in Berlikum.

,,Hakkrum, het hardste feestje van Akkrum!” . Drie discjockeys uit Akkrum organiseren op zaterdag 25 februari 2023 een hardcore- feestavond, die inmiddels bijna is uitverkocht. Het muziekevenement is speciaal bedoeld voor de liefhebbers van ,,dikke klappers, harde beukers en vette platen. Hier moet je bij zijn!’’

Het initiatief voor “Hakkrum” komt van Jochem van Kalsbeek, die regelmatig als deejay Litmarsitte op de bühne is te vinden. Samen met dorpsgenoot Dirk van Duijn alias deejay KR1D is hij sinds een jaar aan het draaien met Bas Westendorp (Omistettu), die met zijn 33 jaren net even langer dan de beide anderen als discjockey actief is. Zaterdagavond trad het trio uit Akkrum met een trits andere deejays op tijdens Het Hardste Feest van het Noorden in Sans Souci in Berlikum. Hun nieuwste, eigen party wordt in in het onderkomen van jongerenorganisatie STAJ bij de Utingeradeelhal gehouden.

Litmarsitte, KR1D en Omistettu kennen elkaar nu ruim een jaar en treden inmiddels ook zo lang met elkaar op. Zes optredens hebben ze inmiddels gezamenlijk gedaan. Daarvoor draaiden Jochem van Kalsbeek en Dirk van Duijn meest thuis in een schuurtje. ,,Dêr hiene wy dan in setsje en in speakerke stean. Wy gongen wol mei Bas mei nei syn optredens en dan mochten wy ek wol draaie. Sa is it eins ûntstien.’’

Met nog iets meer dan een maand te gaan is het feest in jongerencentrum STAJ al bijna uitverkocht. ,,Der kinne sa’n sechstich of sântich minsken yn en der binne no noch ûngefear acht kaarten oer. It rint geweldich’’, aldus Dirk van Duijn, die zegt verschrikkelijk veel zin in het feestje in ‘’de beuktempel van Akkrum’’ te hebben.

Luisteren en kijken? Klik op de volgende links:

  • Tickets via deze link
  • Leeftijd 18+ Zero tolerance

Foto: ASH Events Photos

Nog geen reacties.

(advertentie)