Akkrum.net

Gymnastiekvereniging Hercules is een samenwerking aangegaan met zelfstandig buurtsportcoach Sportjuf Luci uit Grou. Sinds vorig jaar verzorgt zij naschoolse activiteiten in Grou en dat is daar een groot succes. 

Sportjuf Luci heeft een gevarieerd aanbod van naschoolse activiteiten samengesteld, zodat kinderen zich door middel van sport en spel kunnen blijven ontwikkelen, plezier maken en nieuwe vrienden ontmoeten. Ga op avontuur tijdens het spel Expeditie Robinson, Jachtseizoen en Wie is de Mol of laat je energie los met sporten zoals voetbal, basketbal, suppen, skeeleren of skateborden. 

De eerste activiteiten in Akkrum beginnen op 9 oktober. Op de website van Sportjuf Luci staat het volledige programma voor de komende anderhalve maand. Wil je meedoen? Vul dan het formulier in op www.sportjufluci.nl/naschoolse-activiteiten Maar wacht niet te lang want vol = vol. 

Voor vragen of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Nog geen reacties.

(advertentie)