Akkrum.net

De toeloop op de informatieavond over de uitbreiding van recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum was onverwacht groot. Tussen de 125 en 150 mensen kwamen langs om te bekijken hoe de plannen voor nog eens 195 woningen en arken langs de Meinesleat er precies uit zien. Medewerkers van Ontwikkelcombinatie TDM – van projectontwikkelaar Frisoplan uit Sneek en vastgoedadviseur Rotteveel M4 – gaven bij informatieborden uitgebreid tekst en uitleg. Ambtenaren van de gemeente Heerenveen vertelden over de planologische route, die het plan nog moet afleggen.

De uitbreiding is vlak na de aankoop van de toenmalige gemeentelijke camping in 2008 door Rotteveel al gepresenteerd, maar nog steeds niet gerealiseerd. Pas nu komen de protesten los. De initiatiefgroep Mooi Akkrum, die zich tegen de plannen keert, was met een aantal mensen tijdens de inloopavond aanwezig. Voor- en tegenstanders kwamen langs, maar door de relatieve drukte lukte het niet iedereen om de gewenste informatie te vergaren. De aanwezige ambtenaren van de gemeente Heerenveen viel dat op en nemen dat feit mee in de evaluatie van de inloopavond.

Foto's: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

Projectontwikkelaar Bert Rotteveel tijdens de inloopavond in Akkrum in gesprek met dorpsbewoners.Grote toeloop op infoavond recreatiepark AkkrumDe toeloop op de informatieavond over de uitbreiding van recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum was onverwacht groot. Tussen de 125 en 150 mensen kwamen langs om te bekijken hoe de plannen voor nog eens 195 woningen en arken langs de Meinesleat er precies uit zien. Medewerkers van Ontwikkelcombinatie TDM – van projectontwikkelaar Frisoplan uit Sneek en vastgoedadviseur Rotteveel M4 – gaven bij informatieborden uitgebreid tekst en uitleg. Ambtenaren van de gemeente Heerenveen vertelden over de planologische route die het plan nog moet afleggen. De uitbreiding is vlak na de aankoop van de toenmalige gemeentelijke camping in 2008 door Rotteveel al gepresenteerd, maar nog steeds niet gerealiseerd. Pas nu komen de protesten los. De initiatiefgroep Mooi Akkrum, die zich tegen de plannen keert, was met een aantal mensen tijdens de inloopavond aanwezig. Voor- en tegenstanders kwamen langs, maar door de relatieve drukte lukte het niet iedereen om de gewenste informatie te vergaren. De aanwezige ambtenaren van de gemeente Heerenveen nemen dat feit mee in de evaluatie van de inloopavond. OP de foto projectontwikkelaar Bert Rotteveel in gesprek met dorpsbewoners.

20240125 Akkrum recreatiepark inloopavond infobord 2

20240125 Akkrum recreatiepark inloopavond ideeenbus 1000

20240125 Akkrum recreatiepark inloopavond infobord 1000

20240125 Akkrum recreatiepark inloopavond kaartjes 1000

Nog geen reacties.

(advertentie)