Akkrum.net

Vanwege de diefstal van een boottrailer in Terherne heeft de politie vrijdag 14 juni 2024 twee verdachten aangehouden. Ze wilden de trailer op het parkeerterrein van de sportvelden in Akkrum parkeren, maar kregen toen de politie achter zich aan. Een grote politiemacht zocht donderdagnacht rond 04:00 uur de omgeving met man en macht af. Een politiehelikopter cirkelde boven de sportvelden, een hondeneenheid en een flink aantal agenten hebben langere tijd in de omgeving van de Ulbe Twijnstrawei en de sportvelden gezocht.

Een van de verdachten, een 39-jarige man uit Grou, is thuis in zijn woning aangehouden. De andere werd in de auto gesignaleerd, die bij de diefstal op het Landalpark in Terherne was betrokken. Politie De Fryske Marren is nog op zoek naar de eigenaar van de trailer, zodat die aangifte kan doen. Beide mannen zijn opgesloten en wordt verhoord.

Weet u meer? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of app naar 0654-727557

Foto: Noordoost.nl/Alex J. de Haan/collage boottrailer: Politie De Fryske Marren

tieSNeek boottrailer

Nog geen reacties.

(advertentie)