Akkrum.net

Het DenkTankTeam met van links naar rechts Siemon Faber, Fonny Krol-Postma, Jetske van ‘t Blik en Christophe Meijer (Foto: VOAN).

Een nieuw team van ondernemersvereniging VOAN in Akkrum-Nes wil vrijwilligers helpen bij het verwezenlijken van hun plannen en ideeën voor evenementen. Het zogeheten DenkTankTeam wil plannenmakers verbinden met partijen, die hen kunnen helpen. Siemon Faber, Fonny Krol-Postma, Jetske van ‘t Blik en Christophe Meijer zijn lid van het DenkTankTeam.

Jetske van ‘t Blik: ,,Inwoners van Akkrum en Nes bruisen van ideeën om mooie, verbindende, actieve evenementen te organiseren. Je weet precies wat je wilt gaan doen, met wie, waar en wanneer. Maar waar kun je terecht met je idee? Hoe zit het met verzekeringen? Waar moet je zijn om het financieel rond te krijgen? Het wiel iedere keer opnieuw uitvinden is niet nodig.’’

Ideeën zijn welkom en kunnen op een online-formulier worden ingevuld en opgestuurd. ,,Heb je een goed idee voor een eenmalig of terugkerend evenement, groot of klein, vul dan het formulier is.’’ Tijdens het invullen van het formulier komen alle aspecten voor het organiseren van het evenement aan bod. Na het opsturen neemt de commissie contact op om het plan door te nemen.

Klik op deze link en ga door naar het formulier.

Nog geen reacties.

(advertentie)