Akkrum.net

Akkrum.net slaat de vleugels uit. In het jaar dat de lokale nieuwssite 25 jaar bestaat, wil de redactie een aantal lang gekoesterde wensen ten uitvoer brengen. Een van de belangrijkste daarvan is het zichtbaar maken van alle berichten, die in de eerste ruim twintig jaar van het bestaan van de lokale nieuwssite zijn gepubliceerd. Daarnaast zoekt de redactie vrijwilligers, die met enige regelmaat achtergrondverhalen willen schrijven over de meest uiteenlopende onderwerpen, die Akkrum en Nes hebben te bieden.

De kosten voor het zichtbaar maken van de duizenden artikelen uit de eerste ruim twintig jaar van Akkrum.net vergt een relatief flinke investering. De verhalen zelf kunnen niet één op één worden overgenomen en de foto’s evenmin. Daarvoor is een vertaalslag nodig, die op maat moet worden gemaakt. Daarna is er nog ouderwets handwerk nodig om alles zodanig op zijn plek te krijgen dat alle artikelen op de nieuwe site zichtbaar zijn én kunnen worden doorzocht.

Het geld daarvoor wil de redactie bij elkaar krijgen met behulp van de lezers. De start van de actie is donderdag 13 juni 2024 met de verspreiding van een huis-aan-huis-flyer, waarop een qr-code naar de aanmeldpagina voor Vrienden van Akkrum.net staat.

  • Lezers kunnen zich aanmelden met een bedrag naar keuze
  • Hetzelfde geldt voor ondernemers
  • Ondernemers kunnen ook een advertentiebanner op de site plaatsen
  • Verenigingen, stichtingen en organisaties die regelmatig hun berichten op Akkrum.net publiceren, kunnen kijken wat hen dat waard is en als Vriend een bedrag op jaarbasis bijdragen

Meer weten? Klik op deze link.

Akkrum.net is van Akkrumers en voor Akkrumers. Samen de schouders er onder. Hup!

Ontwerp flyer: Paul Hettinga

Nog geen reacties.

(advertentie)