Akkrum.net

de organisatoren zitten samen met voorzitter Smit en de landschapsarchitecten aan tafel om te reflecteren op het proces tot nu toe
Tijd voor reflectie
Na afloop van de tweede schetssessie wordt door de voorzitter en de organisatoren van Romte Akkrum-Nes samen met de landschapsarchitecten gereflecteerd over de opbrengsten. Gebruiken we dezelfde taal? Zijn er overeenkomsten te vinden? Is er aan alle tafels voldoende oog voor de verschillende ruimtelijke opgaven? In hoeverre is het gelukt om de inspiratie van de ochtend te verwerken in het gesprek over de schetsen?
 
Hier kan iets moois uit ontstaan
Piet Dijkstra, een van de organisatoren en voormalig medewerker van de Dienst Landelijk Gebied, krijgt tijdens elke plenaire uitwisseling van de schetstafels, het podium om te reflecteren op wat hem opvalt. “Laat me dan nu maar even de oude wijze man uithangen”, verontschuldigt hij zichzelf op het moment dat hij zich geroepen voelt de deelnemers te adviseren: “je moet de kracht van wat wij hier staan te doen met zijn allen, niet onderschatten. Hier kan iets moois uit ontstaan!”
 
Na het diner gaan we verder!
Morgen wordt in nóg een schetssessie verder ingegaan op de details. De tafels krijgen naar aanleiding van de reflectie specifieke vragen mee om in hun gesprek dieper op in te gaan.

 

  • Volg deze nieuwsfeed om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen tijdens deze twee dagen.

(advertentie)